Nieuw te bouwen berging/overkapping

architect-raalte artist-impression-visualisatie

architectuur

OVER DIT PROJECT

Traditionele berging/overkapping in het buitengebied van de gemeente Raalte. Het gehele bouwwerk is als traditionele schuur ontworpen. Tijdens het ontwerpproces zijn de verschillende functies aan elkaar gekoppeld doormiddel van een optimalisatie van zichtlijnen, privacy en het omringende landschap. De verschillende functies zijn samengevat in de traditionele schuurvorm. Gevolg van de verschillende functies zijn aanpassingen binnen de traditionele schuurvorm door middel van openingen en delen die worden teruggeschoven binnen de hoofdmassa. Alle teruggeschoven delen en openingen zijn in contrasterende kleur waardoor de traditionele vorm leesbaar blijft. De constructie bestaat uit traditionele Douglas spanten. De gevelbekleding is van gepotdekselde houten gevelbekleding in de kleur zwart. architect / ontwerper: Ronald Grotenhuis visualisatie: Ronald Grotenhuis

GEGEVENS

  • CATEGORY
    architect-raalte artist-impression-visualisatie
  • CLIENTS
    Nieuwbouw overkapping met berging in traditionele bouwstijl
  • DATE

PROJECT WEBSITE