Loading...

persoon achter nonon


Wie is Nonon Architectuur? In 2014 is Ronald Grotenhuis Nonon Architectuur begonnen vanuit Raalte. Per 1 januari 2024 gaat Nonon Architectuur verder als V.O.F. vanuit onze locaties in Raalte en Albergen. Een Samenwerking tussen Ronald Grotenhuis, Silvia Kemperink en Wouter Kemperink. De activiteiten blijven gelijk, de kennis en kunde wordt uitgebreid.

Over Ronald: Afgestudeerd in 2008 als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag met een stevige basis als middenkaderfunctionaris bouwkunde.

Ik ben werkzaam geweest als architectonisch ontwerper bij een planontwikkelaar/bouwbedrijf, belast met het ontwerp van woningen in diverse uitbreidingswijken in Nederland. Door ontwerpen van woningbouwprojecten, van stedenbouwkundig niveau tot aan het detailniveau van de woningen, heb ik niet enkel veel ervaring, kennis en kunde opgedaan, maar ook een schat aan contacten verkregen binnen welstandscommissies van de betreffende gemeentes in het land. Ik ken de weg, zogezegd.

De combinatie van mijn opleiding tot interieurarchitect en mijn werkervaring als architectonisch ontwerper is de kracht van Nonon Architectuur. Waar architectuur en interieurarchitectuur vaak gescheiden van elkaar zijn, lopen deze disciplines bij Nonon Architectuur naadloos in elkaar over. En daar plukt u de vruchten van!